PVC okna Alusian

PVC okna so investicija, pri kateri ne bi smeli nikoli pristati na kompromis z nižjo kakovostjo. Zato vam pri podjetju Alusian nudimo in zagotavljamo kakovosten program PVC stavbnega pohištva, ki združuje ekonomično investicijo, energetsko optimalnost in vizualno dovršenost.

Prijazno in strokovno vam svetujemo

PVC okna podjetja Alusian so izjemno kvalitetna in obstojna. Pomemben dejavnik pri izbiri je dobra informiranost, pri čemer vam bomo z veseljem pomagali. PVC okna v kombinaciji s pravimi okenskimi profili in maskami, vas bodo navdušila, zato se posvetujte z nami.

ALUSIAN vam ponuja kakovosten program PVC stavbnega pohištva, ki združuje ekonomično investicijo, energetsko optimalnost in vizualno dovršenost.

PVC okna SALAMANDER

PVC okna Alusian sestavljajo profili vrhunske nemške kvalitete in sodobnega dizajna v enem.

Streamline SL76

Izdelek Streamline 76 je uspešni profilni program, ki izpolnjuje vsa merila sodobnega dizajna in zahtev po funkcionalnosti. SL 76 s svojo klasično eleganco in izpopolnjenim stilom krasi vsako zgradbo. Po drugi strani pa novi Salamandrov profilni sistem prepriča s svojo tehnično perfekcijo, kakor z veliko toplotno izolativnostjo in optimalno zaščito pred hrupom. Da dosega sistem SL 76 maksimalno stabilnost in izredno življenjsko dobo, se razume samo po sebi. In seveda SL 76 nudi tudi barvno pestrost, ki je običajna za Salamander. Za vse, ki bi radi uporabili poleg stilne prepričljivosti še zanesljivost in največjo kvaliteto.

1 Lastnosti

  • Klasičen eleganten design z mehkimi zaokroženji.
  • Sistem petih komor z izravnanim razmerjem med statiko in toplotno izolacijo.
  • Varnostni utori za optimalno montažo.
  • S strani izdelovalca integrirana tesnila kot optimalna zaščita proti hrupu in mrazu.
  • Vhodni nagib za optimalno funkcijo prekucnega odpiranja.

2 Uporaba

Vrtljiva okna, nagibna okna, vrtljivo-nagibna okna, vhodna vrata, zložljiva vrata, drsna vrata.

3 Tehnični podatki

– Uf = 1,3 W/m2K (prevod toplote oken. okvirja) – zvočna izolacija do 47 dB – protivlomni upor do WK2

Tesnila okrog celotnega okvirja za najboljšo toplotno in zvočno izolacijo.

Enostavno vzdrževanje in odpornost na vremenske pogoje s pomočjo kakovostne umetne mase z visoko zgoščeno površinsko strukturo.

Kakovostna folijska obloga omogoča veliko izbiro barv dobavljivo v mnogih standardih in dekorjih. Po naročilu možna tudi dobava v individualni barvi iz RAL lestvice.

Velik utor omogoča uporabo vseh standardnih zasteklitev.

Maksimalna stabilnost močne pocinkane jeklene ojačitve zagotavlja varno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Visoko toplotnoizolacijska 5-komorna profilna tehnologija (76 mm) preprečuje toplotne izgube in deluje zvočno izolativno.

Bluevolution 92

Nova generacija profilov bluEvolution 92 kljub konvencionalni tehnologiji dosega nepremagljivo dobre vrednosti Ufo. Vgradna širina profila 92 omogoča najboljšo toplotno izolativnost. Vidna višina profila je samo 118 mm in ustreza sodobnim estetskim merilom ter povečuje stekleno površino.

BluEvolution 92 narekuje trend ozkih in čistih linij. Pridobljen ima certifikat inštituta Passivhaus Institut, Darmstadt – Nemčija za pasivno gradnjo.

1 Varnost pred vročino, mrazom in izgubo toplote

bluEvolution odlikuje optimalen koeficient toplotne prevodnosti Uw. S termično ločenimi ojačitvami in ustrezno zasteklitvijo namreč bluEvolution doseže Uw do 0,73 W/m2K, kar je standard za pasivno gradnjo objektov.

V skladu z najnovejšimi merili za energijsko varčnost bluEvolution močno presega zahteve EnEV – meril za energijsko varčnost (1,3 W/m2K).

2 Zaščita okolja

Odločilna ekološka prednost PVC profilov in jekla, ki so sestavni del bluEvolution okenskega sistema, je 100 % reciklaža in možnost ponovne uporabe surovin.

3 Zaščita klime

Zaradi izjemne toplotne izolativnosti bluEvolution potrebujete veliko manj energije za ogrevanje vašega stanovanja ali hiše. Na ta način prihranite in zmanjšujete stopnjo klimatske onesnaženosti s C02.

Od ideje do izvedbe ``na ključ``

Vsaki naši stranki se posvetimo individualno in poskrbimo
za celovito rešitev – od ideje do izvedbe.

01.

Pogovor & svetovanje

Vsaki stranki se maksimalno posvetimo, prisluhnemo željam in strokovno svetujemo.

02.

Načrtovanje & ponudba

Ponudbo pripravimo korektno, brez skritih stroškov in nepričakovanih odstopanj. Stojimo za dogovori.

03.

Strokovna montaža

Poskrbimo tudi za strokovno montažo, kjer vse delo opravimo sami in za svojim delom tudi stojimo.

04.

Tehnična podpora

Strankam tehnično svetujemo pred, med in po zaključku dela. Ter smo vedno odprti za vaša vprašanja.

NAŠE PREDNOSTI

Tradicija in vrednote

image

Tradicija podjetja Alusian sega v leto 1993, ko je Smrkolj Gregor pričel poslovno pot z aluminijastimi okni in vrati. Njegovo pošteno in trdo delo je botrovalo k temu, da je razvil sodobno družinsko podjetje. Najnovejše tehnologije, pridobljena znanja in izkušnje so nas pripeljale do skupnih ciljev.

Profesialnost

image

Svetovanje in iskanje najboljših rešitev za vas je naš skupen cilj. Zavedamo se, da ima vsaka stranka svoje želje, potrebe in ideje, kako te potrebe zadovoljiti. Znanje in izkušnje nam pomagajo, da se lahko prilagodimo in rešimo tudi najbolj zahtevne izzive.

Korektno in odgovorno

image

Svoje poslovanje v največji meri gradimo na korektnosti in odgovornemu spoštovanju dogovorov. Pri tem 100% trdno stojimo za kvaliteto naših izdelkov in storitev, kjer nam pomagajo dolgoletne izkušnje, strast do dela in izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Varnost in zanesljivost

image

Varnost je predpogoj za udobno in sproščeno bivanje in ena od osnovnih potreb vsakega posameznika. Uporaba kakovostnih materialov, natančna izdelava, ter okovje renomiranih proizvajalcev, zagotavljajo zanesljivo in varno delovanje naših izdelkov.