Senčila

Sonce in svetloba imata pomembno vlogo v našem vsakdanjem življenju, v prostem času in vedno bolj v sodobni arhitekturi. Še nikoli prej ni bilo toliko steklenih površin in transparentnosti kot je danes. Prav zato je pravilna izbira vrste sončne zaščite in načina vgradnje ena pomembnejših odločitev pri gradnji ali obnovi našega doma.

Strokovno in prijazno vam bomo svetovali pri izbiri najprimernejših senčil

V podjetju Alusian vam bomo pojasnili razlike in prednosti posameznih vrst senčil, ter pomagali izbrati najprimernejša senčila za vaš dom ali poslovne prostore.

Senčila omogočajo zaščito pred različnimi zunanjimi vplivi, z njimi dosežemo tudi popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam lahko nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo. S proti-vlomno zaščito nas lahko varujejo pred vlomilci. Z vgrajeno mrežo pa nas ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa v prostor.

Senčila kot stilski dodatek vašega objekta

Senčila mnogokrat presegajo svoj osnovni namen, ki je zaščita steklenih površin pred sončnimi žarki in neželenimi pogledi v prostor. Moderne izvedbe senčil so lahko stilski dodatek zunanjemu izgledu stavbe ali dekorativni dodatek v notranjosti prostora, nekatera senčila pa imajo tudi proti vlomno komponento.

Izberite vaša senčila

Spoznajte izdelke za senčenje in dekoracijo oken ter zunanjih prostorov.

Zunanja senčila

 • polkna
 • rolete
 • tende
 • zunanje žaluzije
 • brisoleji
 • komarniki

Notranja senčila

 • rolo senčila
 • notranja žaluzija
 • plise senčila
 • lamelna vertikalna senčila

Okenske police

 • notranje police (les, marmor, granit, PVC, ALU)
 • zunanje police (aluminij, marmor, granit, PVC, ALU)

Od ideje do izvedbe ``na ključ``

Vsaki naši stranki se posvetimo individualno in poskrbimo
za celovito rešitev – od ideje do izvedbe.

01.

Pogovor & svetovanje

Vsaki stranki se maksimalno posvetimo, prisluhnemo željam in strokovno svetujemo.

02.

Načrtovanje & ponudba

Ponudbo pripravimo korektno, brez skritih stroškov in nepričakovanih odstopanj. Stojimo za dogovori.

03.

Strokovna montaža

Poskrbimo tudi za strokovno montažo, kjer vse delo opravimo sami in za svojim delom tudi stojimo.

04.

Tehnična podpora

Strankam tehnično svetujemo pred, med in po zaključku dela. Ter smo vedno odprti za vaša vprašanja.

NAŠE PREDNOSTI

Tradicija in vrednote

image

Tradicija podjetja Alusian sega v leto 1993, ko je Smrkolj Gregor pričel poslovno pot z aluminijastimi okni in vrati. Njegovo pošteno in trdo delo je botrovalo k temu, da je razvil sodobno družinsko podjetje. Najnovejše tehnologije, pridobljena znanja in izkušnje so nas pripeljale do skupnih ciljev.

Profesialnost

image

Svetovanje in iskanje najboljših rešitev za vas je naš skupen cilj. Zavedamo se, da ima vsaka stranka svoje želje, potrebe in ideje, kako te potrebe zadovoljiti. Znanje in izkušnje nam pomagajo, da se lahko prilagodimo in rešimo tudi najbolj zahtevne izzive.

Korektno in odgovorno

image

Svoje poslovanje v največji meri gradimo na korektnosti in odgovornemu spoštovanju dogovorov. Pri tem 100% trdno stojimo za kvaliteto naših izdelkov in storitev, kjer nam pomagajo dolgoletne izkušnje, strast do dela in izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Varnost in zanesljivost

image

Varnost je predpogoj za udobno in sproščeno bivanje in ena od osnovnih potreb vsakega posameznika. Uporaba kakovostnih materialov, natančna izdelava, ter okovje renomiranih proizvajalcev, zagotavljajo zanesljivo in varno delovanje naših izdelkov.