Panoramske stene Alusian

Panoramske stene nas povezujejo z zunanjostjo. V prostor prinašajo svetlobo in ga optično povečajo. Hkrati nam nudijo odprte poglede v naravo, ki jih še kako potrebujemo.

Za izdelavo panoramskih sten uporabljamo kvalitetne alu profile znamke Domal in pvc profile znamke Salamander, ki jih odlikujejo odlično tesnjenje, ter zvočna in toplotna izolacija.

Od ideje do izvedbe ``na ključ``

Vsaki naši stranki se posvetimo individualno in poskrbimo
za celovito rešitev – od ideje do izvedbe.

01.

Pogovor & svetovanje

Vsaki stranki se maksimalno posvetimo, prisluhnemo željam in strokovno svetujemo.

02.

Načrtovanje & ponudba

Ponudbo pripravimo korektno, brez skritih stroškov in nepričakovanih odstopanj. Stojimo za dogovori.

03.

Strokovna montaža

Poskrbimo tudi za strokovno montažo, kjer vse delo opravimo sami in za svojim delom tudi stojimo.

04.

Tehnična podpora

Strankam tehnično svetujemo pred, med in po zaključku dela. Ter smo vedno odprti za vaša vprašanja.

Vrste panoramskih sten

Dvižno – drsna stena

Namenjena je za večje odprtine, za večje obremenitve. Sestavljena je iz drsnega krila in fiksnega dela stene. Pri dvižno drsni steni je lahko prag v višini tal – tako imenovana izvedba z nizkim pragom.

Nagibno – drsna stena

Stena je primerna za manjše odprtine, za manjše obremenitve. Sestavljena je iz drsnega krila in fiksnega dela stene. Možna je izvedba z nizkim ali visokim pragom. Prednost nagibno – drsne stene je, da ne posega v prostor, pač pa se odpre čez njen fiksni del.

Zložljiva – harmonika stena

Sestavljena je iz več segmentov, ki se odpirajo sklopno oz. po sistemu harmonike. Prednost le te stene je, da je lahko v celoti odprta in ni fiksnih delov.

NAŠE PREDNOSTI

Tradicija in vrednote

image

Tradicija podjetja Alusian sega v leto 1993, ko je Smrkolj Gregor pričel poslovno pot z aluminijastimi okni in vrati. Njegovo pošteno in trdo delo je botrovalo k temu, da je razvil sodobno družinsko podjetje. Najnovejše tehnologije, pridobljena znanja in izkušnje so nas pripeljale do skupnih ciljev.

Profesialnost

image

Svetovanje in iskanje najboljših rešitev za vas je naš skupen cilj. Zavedamo se, da ima vsaka stranka svoje želje, potrebe in ideje, kako te potrebe zadovoljiti. Znanje in izkušnje nam pomagajo, da se lahko prilagodimo in rešimo tudi najbolj zahtevne izzive.

Korektno in odgovorno

image

Svoje poslovanje v največji meri gradimo na korektnosti in odgovornemu spoštovanju dogovorov. Pri tem 100% trdno stojimo za kvaliteto naših izdelkov in storitev, kjer nam pomagajo dolgoletne izkušnje, strast do dela in izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Varnost in zanesljivost

image

Varnost je predpogoj za udobno in sproščeno bivanje in ena od osnovnih potreb vsakega posameznika. Uporaba kakovostnih materialov, natančna izdelava, ter okovje renomiranih proizvajalcev, zagotavljajo zanesljivo in varno delovanje naših izdelkov.