Pri podjetju Alusian smo družinsko podjetje, ki je svojo pot začelo že leta 1993. V letih našega poslovanja se je veliko stvari spremenilo, nekaj pa je ostalo enako. Od našega začetka in vse do danes je naša glavna skrb;

»Kvalitetno in korektno izpolnjevanje pričakovanj naših strank, s kakovostnimi izdelki in strokovno montažo.«

Biti pošten. Biti predan delu. Biti vsak dan boljši.

Naš največji uspeh je, ko delovni dan zaključimo z občutkom, da smo izpolnili pričakovanje naših strank. In takšnih dni je res veliko. Pri Alusianu vam dajemo besedo, da bo naše sodelovanje odkrito in pošteno, ter da vam bomo tudi osebno vedno na razpolago!

image
image
image
01.

Naše poslanstvo

Poslanstvo podjetja je našim strankam zagotoviti kvalitetno in korektno storitev pri nakupu stavbnega pohištva. Naša glavna skrb so naše stranke, kjer dajemo največji poudarek na kvaliteti in hitremu podajanju željenih informacij. Naše poslanstvo – »končati dan z občutkom, da smo kvalitetno opravili svoje delo in izpolnili pričakovanja naših kupcev«.

02.

Naša vizija

Naša vizija je postati sinonim za vrhunsko kakovost in korektnost na področju prodaje in montaže stavbnega pohištva. Verjamemo v trdo delo in stalno izboljševanje. V viziji podjetja imamo tudi jasno navedeno, da smo do naših strank maksimalno korektni in odzivni, ter vedno dosegljivi tudi v primeru morebitnih zapletov (reklamacij).

03.

Partnerstvo in zaupanje

V podjetju Alusian gradimo dobre medsebojne odnose. Ti so temelj za spoštljiv odnos do naših zaposlenih, partnerjev, kupcev, dobaviteljev in vseh, s katerimi živimo. Šele z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi je mogoče poslovno uspešnost združevati z našim temeljnim poslanstvom.

Stojimo za kvaliteto naših izdelkov in storitev

Podjetje Alusian

image

Okna

Zagotavljamo vam vrhunska PVC in ALU okna priznanih proizvajalcev, ki vašemu domu ustvarjajo toplino.

image

Steklo

Vrhunska izolacijska stekla za zmanjšanje toplotne izgube pri segrevanju, boljšo zvočno zaščito in večjo varnost.

image

Vrata

Pri podjetju Alusian vam zagotavljamo vrhunska PVC vrata, ALU vrata, garažna vrata in avtomatska vrata.

image

Panoramske stene

Zagotavljamo vam vrhuske rešitve za : dvižno – drsne stene, nagibno – drsne stene, zložljive – harmonika stene.

image

Senčila in police

Strokovno in prijazno vam bomo svetovali pri izbiri najprimernejših senčil (zunanja senčila in notranja senčila).

image

Zakaj izbrati nas?

Ker 100% stojimo za kvaliteto naših izdelkov in storitev, ter maksimalno cenimo vaše zaupanje.

Stopite v stik z nami!

Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in naši strokovno usposobljeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Naš največji uspeh je, ko delovni dan zaključimo z občutkom, da smo izpolnili pričakovanje naših strank. In takšnih dni je res veliko.

Image

Tradicija in vrednote

image

Tradicija podjetja Alusian sega v leto 1993, ko je Smrkolj Gregor pričel poslovno pot z aluminijastimi okni in vrati. Njegovo pošteno in trdo delo je botrovalo k temu, da je razvil sodobno družinsko podjetje. Najnovejše tehnologije, pridobljena znanja in izkušnje so nas pripeljale do skupnih ciljev.

Profesialnost

image

Svetovanje in iskanje najboljših rešitev za vas je naš skupen cilj. Zavedamo se, da ima vsaka stranka svoje želje, potrebe in ideje, kako te potrebe zadovoljiti. Znanje in izkušnje nam pomagajo, da se lahko prilagodimo in rešimo tudi najbolj zahtevne izzive.

Korektno in odgovorno

image

Svoje poslovanje v največji meri gradimo na korektnosti in odgovornemu spoštovanju dogovorov. Pri tem 100% trdno stojimo za kvaliteto naših izdelkov in storitev, kjer nam pomagajo dolgoletne izkušnje, strast do dela in izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Varnost in zanesljivost

image

Varnost je predpogoj za udobno in sproščeno bivanje in ena od osnovnih potreb vsakega posameznika. Uporaba kakovostnih materialov, natančna izdelava, ter okovje renomiranih proizvajalcev, zagotavljajo zanesljivo in varno delovanje naših izdelkov.